БИДЕТЕ ЕДИНСТВЕНИ

УЖИВАЈТЕ СО НАЈДОБРИОТ КЕТЕРИНГ.

Големото искуство, желбата за работа и задоволните клиенти се главните одлики за совршен кретеринг.
Нашата цел е да ги задоволиме вкусовите и на најпребирливите, секогаш со уникатен и неодолив кетеринг. Располагаме со разноврсни менија на храна, комбинираме јадења според Ваш вкус и намена. Секогаш иновативни и креативни јадења кои даваат свежина на вашата трпеза, а за вкусот оставаме да зборуваат гостите.

Тип на кетеринг:

  • Шведски маси
  • Домашен кетеринг
  • Свадбени мениа
  • Коктелски кетеринг
  • Кетеринг за деца (за игротеки – шведска маса)
  • Посен кетеринг
  • Славски кетеринг
  • Порции (оброк за компании)
  • Мекици
  • Дополнителни кетеринг услуги

Дополнително нудиме услуги со наш инвентар, се според Вашите потреби.

Дозволете ние да се погрижиме за припремата, декорирањето и доставата на храната. Бидете гости на Вашата веселба.

НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ | 075 224 318

НАРАЧКА НА ЈАДЕЊА    RUMI’S HOME CUISINE

ПРАВИМЕ ЈАДЕЊА ПО ВАШ ИЗБОР СО ПРЕТХОДНА НАПРАВЕНА НАРАЧКА

ДОПОЛНИТЕЛНИ НАРАЧКИ    RUMI’S HOME CUISINE

ПРИМАМЕ НАРАЧКИ ЗА ВЕГЕТАРИЈАНСКА-ВЕГАНСКА И МАКРОБИОТСКА ХРАНА